Menu Gruppe 1
Minimize

 

 

  FORRET
 

Stor tartelet
- med høns i asparges

  Stjerneskud
 - med dampet og stegt fiskefilet, rejer og dressing
  Stor tartelet
 - med dampet fisk, rejer, asparges og hummersauce
 


HOVEDRET

  Gammeldags oksesteg
 - med glacerede løg, karotter, bønner og hvide kartofler
 

Kalvesteg stegt som vildt
 - med waldorffsalat, agurkesalat, solbærsyltetøj, brunede og hvide kartofler

  Helstegt svinekam
 - med ærter, bacon, champignon, paprika sauce og pommes frites eller råstegte kartofler
  Glaseret hamburgryg
 - med 3 slags grøntsager, rødvinssauce og hvide kartofler
 
DESSERT
  Hjemmelavet is
 -
med jordbærsauce
 

Fløderand
 - med kirsebærsauce

Pris pr couvert Kr. 195,-

Menu Gruppe 2
Minimize

 

  FORRET
 

Lakseroulade med spinat
 -
på sprød salat og flute

  Stegt fiskefilet
 - med ris, ananas, rejer, asparges og karrydressing
  Røget spegeskinke
 - med melon, flute og smør
 
HOVEDRET
 

Helstegt oksefilet
 - med
sauce bearnaise eller bordelaise, grøn salat, løg, ærter, bacon samt råstegte kartofler   

 

Rosastegt kalvecoulotte
 - med 3 slags grøntsager, råstegte kartofler, bearnaise eller bordelaise sauce

  Kalvecoulotte stegt som vildt
 - med fuglereder, waldorffsalat, 1/2 æble med gele, brunede og hvide kartofler
 
DESSERT
  Hjemmelavet islagkage
  Rubinsteinerkage
 

Mynteis
 - med pære og nougatcreme

Pris pr couvert Kr. 225.-

<
Copyright 2008 by Guldager Kro