Hovedretter
Minimize

 

  FJERKRÆ  
  Andesteg
 - med rødkål, brunede og hvide kartofler og ½ æble
Kr. 120,-
  Farseret kalkunbryst
 - med porre, gulerødder, broccoli, bønner, kartoffelkroketter og madirasky
Kr. 116,-
  Rosastegt andebryst
 - med broccoli, karotter, bønner, råstegte kartofler, kartoffelkroketter og sauce bordelaise
Kr. 121,-
 
KØDRETTER
 
  Helstegt svinekam
 - med ½ æble med gelé, rødkål, brunede og hvide kartofler
Kr. 100,-
  Helstegt svinekam á la Maison
 - med bacon, champignon, ærter, pommes frites og paprikasauce
Kr. 100,-
  Helstegt fyldt svinekam
 - fyldes med hakket løg, champignon, persille og lidt hvidløg.
 - med majs,ærter, karotter og hvide kartofler
Kr. 100,-
  Kalesteg stegt som vildt
 - med waldorffsalat, agurkesalat, solbærsyltetøj, brunede og hvide kartofler
Kr. 100,-
  Glaseret hamburgryg
 - med 3 slags grøntsager, hvide kartofler og rødvinssauce
Kr. 100,-
  Gammeldags oksesteg
 - med glaserede løg, karotter, bønner og hvide kartofler
Kr. 100,-
  Helstegt lammekølle
 - med franske ærter, karotter, persillekartofler og flødesauce
Kr. 113,-
  Helstegt kalvecuvette stegt som vildt
 - med appelsingelé, ½ æble, fuglerede med waldorffsalat, brunede og hvide kartofler
Kr. 125,-
  Helstegt oksefilet
 - med 3 slags grøntsager, råstegte kartofler, sauce bearnaise eller bordelaise
Kr. 125,-
  Carvery Buffet: Oksefilet, kalvesteg og skinke
 - med salatfade og flødekartofler
Kr. 130,-
  Helstegt oksemørbrad
 - med grøn salat, 2 slags grøntsager, butterdejsindbagte kartofler m. løg, sauce bearnaise eller bordelaise
Kr. 165,-
  Helstegt Herefordfilet
 - med krølfedt, garniture efter aftale og rødvinssauce
Kr. 155,-
<
Copyright 2008 by Guldager Kro