|
FJERKRÆ |
|
|
Andesteg
- med rødkål, brunede og hvide kartofler og ½ æble |
Kr. 120,- |
|
Farseret kalkunbryst
- med porre, gulerødder, broccoli, bønner, kartoffelkroketter og madirasky |
Kr. 116,- |
|
Rosastegt andebryst
- med broccoli, karotter, bønner, råstegte kartofler, kartoffelkroketter og sauce bordelaise |
Kr. 121,- |
|
KØDRETTER |
|
|
Helstegt svinekam
- med ½ æble med gelé, rødkål, brunede og hvide kartofler |
Kr. 100,- |
|
Helstegt svinekam á la Maison
- med bacon, champignon, ærter, pommes frites og paprikasauce |
Kr. 100,- |
|
Helstegt fyldt svinekam
- fyldes med hakket løg, champignon, persille og lidt hvidløg.
- med majs,ærter, karotter og hvide kartofler |
Kr. 100,- |
|
Kalesteg stegt som vildt
- med waldorffsalat, agurkesalat, solbærsyltetøj, brunede og hvide kartofler |
Kr. 100,- |
|
Glaseret hamburgryg
- med 3 slags grøntsager, hvide kartofler og rødvinssauce |
Kr. 100,- |
|
Gammeldags oksesteg
- med glaserede løg, karotter, bønner og hvide kartofler |
Kr. 100,- |
|
Helstegt lammekølle
- med franske ærter, karotter, persillekartofler og flødesauce |
Kr. 113,- |
|
Helstegt kalvecuvette stegt som vildt
- med appelsingelé, ½ æble, fuglerede med waldorffsalat, brunede og hvide kartofler |
Kr. 125,- |
|
Helstegt oksefilet
- med 3 slags grøntsager, råstegte kartofler, sauce bearnaise eller bordelaise |
Kr. 125,- |
|
Carvery Buffet: Oksefilet, kalvesteg og skinke
- med salatfade og flødekartofler |
Kr. 130,- |
|
Helstegt oksemørbrad
- med grøn salat, 2 slags grøntsager, butterdejsindbagte kartofler m. løg, sauce bearnaise eller bordelaise |
Kr. 165,- |
|
Helstegt Herefordfilet
- med krølfedt, garniture efter aftale og rødvinssauce |
Kr. 155,- |
|