Forretter
Min 10 pers.

101 Klar suppe m. ris og kuvertbrød 40,00
102 Aspargessuppe m. kuvertbrød  40,00 
104  Røget landskinke m. hele asparges, flødestuvet spinat og flûte 43,00 
105  Hønsesalat på ananas m. karrydressing og flûte 40,00 
107  Stor tartelet m. høns i asparges  40,00 
109  Rejecocktail m. flûte  43,00 
110  Torskefad m. æg, rejer og flûte  45,00 
111  Hellefisk m. grønne asparges, flødestuvet spinat og flûte  47,00 
114  Røget laks m. grønne asparges, flødestuvet spinat og flûte  47,00
     
116 Tunmousse m. salat, dressing, æg, rejer og flûte 40,00 
      
119  Fiskesymfoni på fad m. hvidvinsdampet fiskefilet, rejer, laksemouse, muslinger, advokadosauce og flûte  58,00 
120  3 canapér m. laks, hellefisk, æg og rejer  44,00 
     
125  Laksemousse m. salat, dressing, rejer og flûte  45,00 
126  Købmandsgaardens hønsesalat m. æg, rejer og flûte  41,00 
127  Kalkun på melon, sprød salat, dressing og flûte  43,00 
128  Varm røget laks på sprød salat m. asparges, dressing og flûte  47,00 
129  Kogt kold laks m. rejer og asparges 47,00 

 

<
Copyright 2008 by Guldager Kro